Everything you need to know about our Detox Deodorant

Allt du behöver veta om vår Detox Deodorant

Har du tidigare använt dig av antiperspirant? Upplever du att du luktar mer svett när du går över till naturliga deodoranter men du vill ändå använda en deo utan aluminium?

Vi har lösningen! 

Vår Detox Deodoranten har magnesium salt extraherat från Döda Havet som aktiv ingrediens. Denna aktiva ingrediens jobbar mot odör och absorberar även upp fukt och olja från huden när vi svettas - utan några tveksamma kemikalier. 

Men hur fungerar det då när man går över från en antiperspirant till en naturlig deodorant? 

Det viktigaste att veta är att det kan ta några veckor i övergången mellan antiperspirant till naturlig deodorant då man kan uppleva att man luktar lite mer svett än vanligt vid tillfällen då man exempelvis tränar. Detta är på grund av att antiperspiranten "kloggar igen" porerna så att man inte svettas, och när den svetten sedan kommer ut - så luktar det. Efter ett par veckor av användning försvinner detta - som en detox för dina armhålor! 

Under Your Skins Detox Deodorant innehåller också aloe vera som lugnar och återfuktar irriterad eller kliande hud. 

Tillbaka till blogg

4 kommentarer

Supernöjd med denna produkt!!

Johanna

Upplever precis som Jennie att jag snabbt luktar svett. Efter någon vecka fick jag utslag i armhålorna men det gav med sig tack vare er härliga kroppstvål.

Jessica

Hej! Har använt denna deo nu i tre veckor. Jag luktar snabbt svett och de två första veckorna blev det rött och irriterat i armhålorna, det har blivit bättre men det börjar bli tröttsamt att tvätta sig/ta deo och byta kläder så ofta. Har ni några tips på vad jag kan göra innan jag ger upp?

Jennie

Har använt deon i ett par veckor men upplever att den inte håller hela dagen. Luktar svett på eftermiddagen/kvällen och behöver då tvätta mig igen. Hur lång tid är rimlig för att kroppen ska vänja sig? Passar denna deo för alla?

Ulrika Persgaard

Lämna en kommentar