Cookie & Integritets Policy

Cookie Policy

Om Cookies

Under Your Skin AB är ansvarig (personuppgiftsansvarig) för cookies och behandlingen av dina personuppgifter enligt beskrivningen nedan. Denna information om cookies förklarar hur Under Your Skin AB använder cookies för att känna igen dig när du besöker våra webbplatser som länkar till den här informationen. 

Vad är en cookie?

Cookies är små textfiler som sparas av webbläsaren och lagras på den enhet du använder för att surfa på internet. När du besöker vår webbplats kan viss information komma att lagras med hjälp av cookies. När vi hänvisar till cookies menar vi första- och tredjepartscookies, spårpixlar och plug-in program samt annan spårningsteknik.

Information som samlas in och varför

Cookies används ibland för att samla in uppgifter som anses utgöra personuppgifter, som exempelvis IP-adresser och information kopplad till IP-adressen, men inga personuppgifter som är direkt hänförliga till dig som person.

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Vi kan genom användningen av cookies få information om när och hur länge du besökt vår webbplats, vilken webbplats du besökte innan vår och vilken internetleverantör du använder dig av. Syftet med detta är att optimera ditt besök och ständigt förbättra vår webbplats. Informationen används också för att utvärdera och förbättra eventuell annonsering.

Rättslig grund för användning av Cookies

Eftersom webbplatsen inte fungerar utan strikt nödvändiga cookies är den här kategorin cookies alltid tillåtna när du besöker webbplatsen. Den rättsliga grunden för att använda strikt nödvändiga cookies är vårt legitima intresse av att förse dig med en fungerande webbplats.

För funktionella, statistik- och marknadsföringscookies förlitar vi oss på ditt samtycke. När du kommer in på webbplatsen första gången kommer du att se en banner med information om vår användning av cookies och vi ber dig att godkänna användningen av cookies. Du är inte skyldig att samtycka till funktionella, statistik- och marknadsföringscookies för tillgång till webbplatsen, men för vissa tjänster och funktioner krävs användning av cookies och de kan vara begränsade eller oåtkomliga utan ditt samtycke. Du kan välja egna inställningar och återkalla eller ändra ditt samtycke när som helst genom att maila hello@underyourskin.se

Typer av Cookies som används på webbplatsen

I huvudsak används två typer av cookies, ”session cookies” och ”permanenta cookies”. Session cookies raderas automatiskt så snart du som användare stänger ner din webbläsare. Permanenta cookies lagras på din enhet för att underlätta framtida besök. Dock tas även permanenta cookies bort efter en viss tid.

På Under Your Skin webbplats används förstapartscookies och i viss utsträckning även tredjepartscookies. Alla cookies har en utgivare, vilket visar vem cookien tillhör. Utgivaren är ägaren av den domän som anges i cookien. När du besöker vår webbplats placerar vi cookies på din enhet av olika skäl. Sådana cookies kallas förstapartscookies. Cookies som placeras ut av ett tredjepartsföretag, till exempel sociala medieplattformar eller leverantörer av annonsnätverk eller annonsteknik, kallas tredjepartscookies.

Från Under Your Skins synvinkel är användningsområdena för tredjepartscookies desamma som angivits ovan, men i vissa fall används dessa också för tredje parts egna ändamål. De kan till exempel användas för att mäta trafik, avgöra vilka webbplatser du senast besökte eller för riktad marknadsföring på andra webbplatser.

Nedan finner du en lista på vilka slags cookies vi på Under Your Skin har på vår webbplats samt få mer information kring dessa.

Dessa cookies möjliggör ditt användande av webbplatsen och samlar information som vi måste ha för att du ska kunna få tillgång till vissa tjänster. Ett exempel är att vi ska kunna verifiera dina uppgifter när du gör en beställning, komma ihåg vilka produkter du lagt i din varukorg och hur långt du kommit i din beställning. Webbplatsen fungerar inte utan nödvändiga cookies.

Funktionella cookies

Dessa cookies gör det möjligt för vår webbplats att komma ihåg information som påverkar hur webbplatsen beter sig eller ser ut, för att anpassa webbplatsen efter dina behov. Exempelvis ditt föredragna språk eller den region du befinner dig i.

Statistikcookies

Dessa cookies gör det möjligt för oss att räkna antalet besök och hur du hittade vår webbplats. Vi kan mäta och förbättra vår webbplats. De hjälper oss att veta vilka sidor som är mer eller mindre populära och hur besökare navigerar runt på webbplatsen. Informationen som dessa cookies samlar in är aggregerad. Vissa statistik-cookies är tredjepartscookies vilket innebär att vi kommer att överföra informationen till sådana tredje parter.

Marknadsföringscookies

Dessa cookies används för att spåra besökare på olika webbplatser. Avsikten är att visa annonser som är relevanta och engagerande för den enskilde användaren och därmed mer värdefulla för publicister och tredjepartsannonsörer. Vi samlar in data om hur våra webbplatser används. Informationen används för kundsegmentering, marknadsföring och online-annonsering. Målet är att kommunicera och annonsera så relevanta produkter och tjänster för dig som möjligt. Om du inte tillåter dessa cookies kommer vi inte att utföra någon riktad marknadsföring online. Om du har gett samtycke till ”Statistikcookies” sparar vi denna data, men vi använder den bara om du ger samtycke till detta.

Ditt samtycke gäller för följande domäner: www.underyourskin.se, underyourskin.co

Cookie-deklaration

 

Hur du tar bort cookies

Om du inte accepterar användning av cookies kan din webbläsare ställas in så att den automatiskt nekar lagring av cookies eller informerar dig varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas.

Om din webbläsare nekar cookies kan det medföra att funktionaliteten på webbplatsen begränsas.Du kan stänga av användandet av cookies under fliken inställningar i din webbläsare (se webbläsarnas hjälpsidor för mer information). I webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade cookies från webbplatser du besökt.

För mer information om cookies och vad du kan göra för att skydda dina personuppgifter på internet, se följande länk: http://www.youronlinechoices.eu/

Mer information

Du hittar mer information om behandlingen av dina personuppgifter och hur du utövar dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Integritetspolicy

AVSNITT 1 - INTRODUKTIONDet är viktigt för oss på Under Your Skin att säkerställa integriteten för de som använder våra tjänster och vi vill säkerställa att dina personuppgifter är skyddade på bästa sätt. Vi vill med denna policy förklara vilka personuppgifter vi samlar in om dig och vad de kan komma att användas till för att visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter hanteras i enlighet med tillämplig lagstiftning.

PersonuppgiftsansvarigUnder Your Skin Sweden AB är personuppgiftsansvariga för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för att behandlingen av dessa sker i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.Under Your Skin Sweden AB559081–4934Fleminggatan 61112 32 Stockholm

Vem kontaktar jag vid frågor och när jag vill utöva mina rättigheter?

Frågor/rättigheterOm du har några frågor om vår behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via mail hello@underyourskin.se

Klagomål

Om du har synpunkter på vår behandling eller inte är nöjd med det svar du har fått har du rätt att lämna klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten (I Sverige IMY). www.imy.se

AVSNITT 2 - INFORMATION TILL REGISTRERADEVi behandlar de personuppgifter som lämnas till oss, till exempel i samband med en beställning eller genom att personer kontaktar oss via mail eller genom ett kontaktformulär. Personuppgifter som behandlas är:

  • Identifierande information – Namn, personnummer, e-postadress, mobiltelefonnummer, adress.
  • Organisatoriska uppgifter – Titel, bolagsnamn, bolagsadress samt faktura- och leveransadress.
  • Information om tjänster - Detaljer som gäller de varor eller tjänster du har köpt eller beställt. Till exempel typ av vara, leveransspårningsnummer, betalningsinformation, uppgifter om returer och leveranser samt övrig köpinformation..
  • Information om enheter - IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform, skärmupplösning samt liknande information om dina enhetsinställningar.

För vilka ändamål behandlar vi dina personuppgifter?

Privatkunder

Ändamål med behandlingen och rättslig grund

Om du är en fysisk person och ingår avtal med oss kommer dina personuppgifter att behandlas i den mån det är nödvändigt för följande ändamål:

  • För att hantera dina beställningar och köp,
  • För att vi ska kunna registrera dig som kund i våra system, planera vårt arbete och utföra det arbete vårt avtal omfattar,För fakturering och fakturahantering,För att bevaka, hantera och avhjälpa eventuella fel och uppfylla vårt eventuella garantiansvar enligt vårt avtal,För att testa och förbättra våra processer och system,För att förhindra missbruk eller olämplig användning av våra tjänster.För marknadsföringsutskick samt förmedling av nyhetsbrev och sms.


Personuppgifter som behandlas för de här ändamålen är identifierande information och information om tjänster. Behandlingen av dina personuppgifter som krävs för att vi ska kunna fullgöra avtalet med dig grundas på avtalet mellan Under Your Skin och dig. Vissa av dina personuppgifter måste vi behandla enligt lag, till exempel bokföringslagen, behandlingen grundas i de fallen på en rättslig förpliktelse. Behandlingar av dina personuppgifter som sker för att testa och förbättra våra processer och system sker med stöd av vårt berättigade intresse av att kunna förbättra tjänsterna och produkterna vi tillhandahåller dig. Vi har även ett berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter för att förhindra missbruk eller olämplig användning av våra tjänster och produkter. Vi kommer också att behandla dina personuppgifter för att marknadsföra våra produkter, till exempel genom marknadsföringsutskick samt förmedling av nyhetsbrev och sms, den rättsliga grunden är i de fallen ditt samtycke eller vårt berättigade intresse av att marknadsföra våra produkter.

Mottagare av personuppgifter

Uppgifterna kan komma att lämnas ut till myndigheter i enlighet med vad som föreskrivs i lag, till eventuella samarbetspartners som levererar stödtjänster till företaget, bland annat marknadsföring, ekonomi och IT-tjänster och på det sätt och i den omfattning som krävs för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot vår kund.

Lagring och gallring

Dina personuppgifter sparas så länge kundförhållandet kvarstår och därefter den tid som krävs eller är tillåten enligt vid var tid gällande lagstiftning och praxis. Om dina personuppgifter finns som referens i fakturaunderlag kommer de att bevaras i sju år enligt bokföringslagen och uppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna uppfylla våra garantiförpliktelser kommer att bevaras så länge garantin är gällande.

Besökare till vår webbplats

Vi kan komma att behandla dina personuppgifter om du besöker vår webbplats. Om och i så fall vilka personuppgifter vi behandlar om dig beror dels på vilka inställningar du har i din egen webbläsare dels på vilka inställningar du gjort när du landade på vår webbplats. Vår webbplats använder sig av cookies som är små textfiler som samlar olika typer av information om hur du som besökare använder vår webbplats. Du kan läsa om vår användning av cookies och vilka cookies vi använder i vår Cookiepolicy.

Vi behandlar också dina personuppgifter när du kontaktar oss genom vår webbplats, till exempel om du fyller i vårt kontaktformulär på webbplatsen.

Ändamål med behandlingen och rättslig grund

Ändamålet med behandlingen är att vi vill få information om hur vår webbplats används för att kunna utvärdera och förbättra webbplatsen, förstå hur besökare använder den och för att säkerställa funktionaliteten hos webbplatsen. Personuppgifter som behandlas för de här ändamålen är information om enheter. Vi stöder oss på den rättsliga grunden berättigat intresse för användandet av strikt nödvändiga cookies eftersom de behövs för att kunna förse dig med en fungerande webbplats. Behandlingen av dina personuppgifter som sker med hjälp av analytiska cookies sker i förekommande fall med stöd av den rättsliga grunden samtycke. Du är inte skyldig att samtycka till analytiska cookies för tillgång till webbplatsen, men för vissa tjänster och funktioner krävs användning av cookies och de kan vara begränsade eller oåtkomliga utan ditt samtycke. Du kan välja egna inställningar och återkalla eller ändra ditt samtycke när som helst genom att maila oss på hello@underyourskin.se.

När du kontaktar oss via webbplatsen behandlar vi dina personuppgifter med stöd av vårt berättigade intresse av att kunna hantera ditt ärende eller din beställning samt för att kommunicera med dig. Personuppgifter som behandlas för det ändamålet är identifierande information samt övrig information som du lämnar.

Mottagare av personuppgifter

Uppgifterna kan komma att lämnas ut till samarbetspartners som levererar stödtjänster till företaget, såsom marknadsföringstjänster och andra tekniska tjänster i samband med tillhandahållandet av webbplatsen. 

Lagring och gallring

Se vår cookiepolicy ovan.

Besökare till våra sociala mediekanaler

Vi är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter vi publicerar i våra sociala mediekanaler LinkedIn, TikTok, Facebook och Instagram. Vi har ett ansvar för att inte olämpliga eller kränkande inlägg publiceras i våra kanaler. Vi kommer i så fall att ta bort sådana inlägg.Ändamål med behandlingen och rättslig grundÄndamålet med våra kanaler är att sprida information om vår verksamhet och våra produkter till befintliga kunder och till potentiella nya kunder. Personuppgifter som behandlas för de här ändamålen är identifierande information och organisatoriska uppgifter. Om du interagerar med någon av våra sociala mediekanaler godkänner du också att motta våra inlägg i ditt eget flöde. Du kan när som helst sluta gilla sidan eller dölja enskilda eller alla inlägg vi gör. Vi kan komma att använda informationen för att kontakta dig, det företag eller den organisation du företräder och informera om våra varor. Den rättsliga grunden är vårt berättigade intresse.Om du vill få mer information om hur dina personuppgifter behandlas hänvisar vi till respektive kanal: LinkedIn, TikTok, Facebook och Instagram.

Mottagare av personuppgifter

Uppgifterna kan komma att lämnas ut till samarbetspartners som på uppdrag av oss levererar stödtjänster till företaget, såsom marknadsföringstjänster.

Lagring och gallring

Dina personuppgifter som du lämnar i form av interaktioner eller kommentarer där det framgår att du som individ är avsändare kommer att bevaras tills vidare eller tills det att du själv tar bort interaktionen eller kommentaren. Oönskade kommentarer kommer vi i förekommande fall att ta bort löpande.

Prenumerant av Nyhetsbrev och SMS

Ändamål med behandlingen och rättslig grundÄndamålet med behandlingen är att ge dig tillgång till Under Your Skins nyhetsbrev via mail och sms när du blir prenumerant. Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att marknadsföra produkter, tjänster, evenemang eller liknande i nyhetsbrevet. Personuppgifter som behandlas för ändamålet är identifierande information. Den lagliga grunden för behandlingen är ditt samtycke. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att avregistrera dig från nyhetsbrevet med hjälp av den länk som finns i utskicket.

Mottagare av personuppgifter

Uppgifterna kan komma att lämnas ut till eventuella samarbetspartners som levererar stödtjänster till företaget, såsom IT-tjänster eller tjänster för administrering av nyhetsbrev och sms.

Lagring och gallring

Dina personuppgifter sparas så länge som du är prenumerant på Under Your Skins Nyhetsbrev. När du avregistrerar dig tar Under Your Skin bort dina personuppgifter. Du avregistrerar dig genom att använda länken i utskicket, eller genom att maila till remove-me@underyourskin.se.

Kontaktpersoner hos Företagskund, Återförsäljare eller Leverantör

Ändamål med behandlingen och rättslig grundOm du är kontaktperson och anställd hos någon av våra kunder, återförsäljare eller leverantörer kommer dina personuppgifter att behandlas i den mån det är nödvändigt för att kontakta kunden, återförsäljaren eller leverantören, administrera avtalsförhållandet och för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden gentemot kund, återförsäljare eller leverantör. Personuppgifter som behandlas för de här ändamålen är identifierande information och organisatoriska uppgifter. Behandlingen grundas på vårt berättigade intresse av att kunna leva upp till det avtal eller det förhållande som uppstår vid exempelvis en beställning som kunden gör hos oss, hantering av beställningar från återförsäljaren eller beställningar som vi gör hos leverantören. För kontaktpersoner hos företagskunder kommer vi också att behandla dina personuppgifter om det behövs för att marknadsföra våra produkter till kunden med stöd av vårt berättigade intresse.

Mottagare av personuppgifter

Uppgifterna kan komma att lämnas ut till myndigheter i enlighet med vad som föreskrivs i lag och till eventuella samarbetspartners som levererar stödtjänster till oss. För kontaktpersoner hos företagskunder avser detta bland annat marknadsföring, ekonomi och IT-tjänster och på det sätt och i den omfattning som krävs för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot vår kund. För kontaktpersoner hos återförsäljare eller leverantörer avser detta tjänster såsom IT-tjänster och på det sätt och i den omfattning som krävs för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som registrerad.

Lagring och gallring

Dina personuppgifter sparas så länge kundförhållandet kvarstår och därefter den tid som krävs eller är tillåten enligt vid var tid gällande lagstiftning och praxis. Om dina personuppgifter finns som referens i fakturaunderlag kommer de att bevaras i sju år enligt bokföringslagen. Om du avslutar din anställning hos vår kund, återförsäljare eller leverantör kommer vi att byta ut och radera dina kontaktuppgifter med din efterträdares uppgifter när vi får information om det från dig eller din arbetsgivare.

AVSNITT 3 – ÖVERFÖRING AV PERSONUPPGIFTER UTANFÖR EU/EES

Om vi har ett behov av att överföra personuppgifter till ett land eller bolag placerat utanför EU/EES kommer vi vidta lämpliga skyddsåtgärder för att på bästa sätt skydda dina personuppgifter.
  • Vi använder tredjepartscookies på vår webbplats. Användandet av tredjepartcookies innebär att dina personuppgifter kan överföras till tredje part som befinner sig i ett tredje land, till exempel USA.
  • Vi använder sociala mediekanaler. Användandet av sociala mediekanaler innebär att dina personuppgifter kan överföras till tredje part som befinner sig i ett tredje land, till exempel USA.
  • Vi förmedlar nyhetsbrev via mail och sms. Tjänsten för förmedling och administrering av nyhetsbrevet innebär att dina personuppgifter kan överföras till tredje part som befinner sig i ett tredje land, till exempel USA. Överförs personuppgifter till tredje land så vidtar vi alltid lämpliga skyddsåtgärder för att på bästa sätt skydda dina personuppgifter. Sådana lämpliga skyddsåtgärder kan bland annat vara:
  • att vi säkerställer att EU-kommissionen har beslutat att landet som personuppgifterna överförs till uppnår en “adekvat” skyddsnivå som motsvarar den skyddsnivå som dataskyddsförordningen säkerställer.
  • att vi ingår EU-kommissionens standardklausuler med mottagaren av personuppgifterna i tredje land. När personuppgifter överförs till tredje land med stöd av EU-kommissionens standardavtalsklausuler bedömer vi om det finns lagstiftning i mottagarlandet som påverkar skyddet för dina personuppgifter. Om det krävs vidtar vi särskilda tekniska och organisatoriska åtgärder så att skyddet för dina uppgifter kvarstår vid överföringen av dessa till aktuellt land utanför EU/EES. Med anledning av amerikansk säkerhetslagstiftning finns dock en viss risk att amerikanska myndigheter, i syfte att bekämpa brottslighet eller försvara nationell säkerhet, kan bereda sig tillgång till personuppgifter som överförs till USA trots att vi vidtar tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder.Du kan kontakta oss via hello@underyourskin.se och begära att få en kopia på skyddsåtgärderna.
  • AVSNITT 4 – DINA RÄTTIGHETER

    Som registrerad har du vissa rättigheter. Rättigheterna utgår från dataskyddsförordningen och de framgår nedan. När du vill utnyttja dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss, kontaktuppgifter finns under Avsnitt 1 i denna policy.

    När du utnyttjar dina rättigheter är vår utgångspunkt att följa din begäran och återkoppla till dig senast inom en månad från det att du kontaktat oss. Hanteringen kan dröja upp till tre månader om ärendets volym eller komplexitet kräver det. I så fall kommer vi meddela dig om det. Vi kommer alltid att besvara din begäran skriftligen.Nedan beskrivs de olika rättigheter du kan ha när vi behandlar personuppgifter om dig.

    Beroende på vilken laglig grund vi stödjer vår behandling på och ändamålet med behandlingen kan det finnas undantag eller begränsningar till din möjlighet att utöva dina rättigheter.

    Om begäran är uppenbart orimlig eller ogrundad, särskilt med tanke på om den sker på ett återkommande sätt, får vi antingen ta ut en avgift eller vägra att tillmötesgå begäran. Vi ska i så fall kunna visa att begäran är uppenbart ogrundad eller orimlig.

  • Tillgång till dina personuppgifter, registerutdragDu har rätt att begära att få en bekräftelse från oss om hur vi behandlar personuppgifter som rör dig, samt i sådant fall begära tillgång till de personuppgifter som vi behandlar om dig, ett så kallat registerutdrag.
  • Mer information om rätten till tillgång hittar du på IMY:s hemsida: https://www.imy.se/privatperson/dataskydd/dina-rattigheter/ratt-till-information/
  • Begära rättelse av felaktiga uppgifterDu har rätt att begära att få felaktiga uppgifter rättade om de är felaktiga. Du har även rätt att komplettera med relevanta personuppgifter som saknas hos den personuppgiftsansvariga.Mer information om rätten till rättelse av felaktiga uppgifter hittar du på IMY:s hemsida: https://www.imy.se/privatperson/dataskydd/dina-rattigheter/rattelse/
  • Begära att få sina uppgifter raderadeDu har rätt att begära att få dina uppgifter raderade. Vid en sådan begäran raderar vi uppgifter som inte längre är nödvändiga att behandla eller behålla för det syfte uppgifterna blev insamlade. Vi raderar även dina uppgifter om du återkallar ditt samtycke för en behandling. I vissa fall har vi ingen möjlighet att radera dina personuppgifter. Det beror i så fall på att uppgifterna antingen fortfarande är nödvändiga att behandla för det syfte för vilket de blev insamlade, att vårt intresse att fortsätta behandla uppgifterna väger tyngre än ditt intresse att få dem raderade, eller för att vi har krav i lag att behålla dem.Mer information om rätten till radering hittar du på IMY:s hemsida: https://www.imy.se/privatperson/dataskydd/dina-rattigheter/radering/
  • Begära att behandlingen under vissa omständigheter begränsasDu har rätt att begära att vår behandling av dina personuppgifter under vissa omständigheter begränsas.Möjligheten till begränsning gäller om: a) den registrerade bestrider personuppgifternas korrekthet; b) behandlingen är olaglig och den registrerade motsätter sig att uppgifterna raderas i stället begär en begränsning av deras användning; c) den personuppgiftsansvarige behöver inte längre uppgifterna men den registrerade behöver uppgifterna för att kunna fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk; eller d) den registrerade har invänt mot behandlingen enligt artikel 21.1 i väntan på kontroll av huruvida den personuppgiftsansvariges berättigade skäl väger tyngre än den registrerades berättigade skäl.Mer information om rätten till begränsning av behandling hittar du på IMY:s hemsida: https://www.imy.se/privatperson/dataskydd/dina-rattigheter/begransning/
  • Begära rätten till dataportabilitetNär vi behandlar personuppgifter för att fullgöra ett avtal med dig eller baserat på ditt samtycke har du rätt att begära att få ut de personuppgifter som rör dig och som du har tillhandahållit oss i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format och har rätt att överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig.Mer information om rätten till dataportabilitet hittar du på IMY:s hemsida: https://www.imy.se/privatperson/dataskydd/dina-rattigheter/flytta-dina-personuppgifter/
  • Rätt att invända mot behandlingDu har, av skäl som hänför sig till din specifika situation, rätt att när som helst göra invändningar mot behandling av personuppgifter avseende dig som grundar sig på artikel 6.1(f) i dataskyddsförordningen, berättigat intresse. Rätten till invändning gäller bland annat behandling som innebär profilering.Mer information om rätten att invända mot behandling hittar du på IMY:s hemsida: https://www.imy.se/privatperson/dataskydd/dina-rattigheter/att-gora-invandningar/
  • Rätt att invända mot beslut som enbart grundas på automatiserad behandlingDu har rätt att inte bli föremål för ett beslut som enbart grundas på automatiserad behandling, inbegripet profilering, vilket har rättsliga följder för dig eller på liknande sätt i betydande grad påverkar dig.Mer information om rätten att invända mot automatiserade beslut hittar du på IMY:s hemsida https://www.imy.se/privatperson/dataskydd/dina-rattigheter/automatiserade-beslut/]
  • AVSNITT 5 - Ändringar av denna integritetspolicy

    Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar i denna policy i den utsträckning vi anser nödvändiga utifrån att vi ändrar våra personuppgiftsbehandlingar samt för att uppfylla nya lagkrav, tolkningar av lagkrav, tekniska krav eller för att åtgärda problem eller störningar. Den vid var tid gällande policyn hålls tillgänglig på Under Your Skins webbplats.

    Pre-loader