This is why you should use fresh skincare

Därför ska du använda färsk hudvård

Färsk hudvård.. Vad är det egentligen? 

Om vi vänder på det och tittar på vad det som inte är färsk hudvård innebär - ofta är det så att de allra flesta produkter som du hittar på marknaden innehåller mycket, ibland väldigt mycket, konserveringsmedel. Vissa produkter innehåller så pass mycket konserveringsmedel så att produkterna håller sig i över 2 år! Det är inte så färskt och fräscht tycker vi på Under Your Skin.

Vem hade köpt en limpa med bröd som håller i två år? Man förstår ganska snabbt att ämnena i det brödet inte kan vara bra för kroppen. Är det samma med hudvård kan man ju då fråga sig? Ja, faktiskt. Nya forskningsstudier visar på att hudens egna sammansättning av mikroorganismer (bakterier och svampar som jobbar för en god hudhälsa) kan dö av att använda konserveringsmedel från hudvårdsprodukter. Detta bidrar då till att hudens egna försvar bryts ned och din hudhälsa påverkas negativt. 

På Under Your Skin tror vi på färsk hudvård

Vi på Under Your Skin använder oss av ett själv-konserverande naturligt system i alla produkter (vilket är så pass milt att produkterna håller i 6 månader efter öppnad förpackning). Detta i sin tur resulterar i att hudens egna försvar kan jobba på som vanligt och bryts inte ned. Vi tillverkar alla produkter i små batcher för att de ska vara så färska som möjligt för dig som kund, och produkten har inte stått på en hylla hos en återförsäljare i flera månader innan den får komma hem till dig som kund. 

Vår nya serie med färska ansiktsprodukter 

Nyligen lanserade vi en serie med unika, 100% naturliga ansiktsprodukter som innehåller bland annat ett havre extrakt som är odlat på svenska marker samt ett stamcells extrakt som också är framtaget i Sverige - vi är så stolta över att kunna presentera produkter som är så pass närodlade som dessa! 

Det nya kitet bestående av ett serum och en kräm heter Detox Kit for Face och anledningen till namnet är att detta kitet är de perfekta produkterna att gå över till om du sedan tidigare har använt dig av syntetiska produkter med starka konserveringsmedel, parfymer, silikoner och mineraloljor. Milda, skonsamma och samtidigt resultatfokuserade ger dessa produkter dig glow, återfuktning och bevarar hudens ungdom utan att behöva tillsätta tveksamma kemikalier! 

Klicka här för att lära dig mer om Detox Face kit.


Tillbaka till blogg

1 kommentar

hej

Är supernöjd med alla era produkter, när kommer ögonkräm och ögonpaches??

lena appelqvist

Lämna en kommentar