Julklappsidéer 2021 - julklappar som passar alla

Julklappsidéer 2021 - julklappar som passar alla

Julen är bara runt hörnet och det är dags att börja fundera på sätt att ge dina vänner lite glädje. Det är aldrig för tidigt att börja söka efter de perfekta julklapparna till dina nära och kära. Här på Under Your Skin har vi härliga produkter som blir en grym julklapp för henne, honom och hela familjen. Dessutom är våra produkter ett utmärkt val om du behöver hitta en ekologisk, vegansk julklapp! Så, om du vill göra din familj eller dina vänner glada den här julen, då är du på rätt plats. Nedan kan du hitta underbara julklapp idéer som passar alla, så fortsätt läsa. 

Julklapp för henne

Julklapp under 200 kr

under your skin julklapp idéer

 • Alla vill ha mjuka händer - Alla vill ha fina, lena händer året runt och en bra handkräm är särskilt viktigt nu på vintern. Så, fundera på vår Ekologiska Handkräm om du letar efter en fin julklapp till din nära vän. Dessutom är det här en jättefin julklapp under 200 kr! 
 • Handvård för när du är på språng - Nuförtiden är det super viktigt att hålla händerna rena var som helst man befinner sig, så vi erbjuder vår Lilla Handkit med vår älskade handkräm och vår bästsäljande handsprit. Så kan man hålla händerna både rena och lena.
 • Hårvänliga och lyxiga hårsnoddar - Om du letar efter en fin julklapp till din kompis, syster eller dotter, så kan du fundera på våra lyxiga Under Your Skin Scrunchies som är gjorda av 100% premium silke, tillverkade för hand. De förhindrar frissigt hår och även att håret går av.

Julklapp under 500 kr

 • Ansiktsvård för alla hudtyper - Om du vill unna din favoritkvinna lite lyxig hudvård då ska du absolut kika på vår Natural Glow Ansiktsolja. Den passar alla hudtyper och den återfuktar din hy på djupet, reducerar inflammation och ålderstecken, ger en otrolig lyster samt ökar spänsten i huden. Den är en av de allra bästa julklapp idéerna!
 • Håll kroppen återfuktad och välvårdad - Vill du hitta en najs julklapp för henne under 500 kr så är vår Ekologiska Kroppslotion något att kika på. Den återfuktar huden på djupet utan att lämna en kladdig hinna, så den är perfekt för vinterdagarna då huden blir extra torr.

Julklapp under 1000 kr

under your skin handkit - en juklapp som passar alla

 • Allt som ens händer kräver - Köper du en julklapp till mamma, fru, flickvän eller vilken som helst kvinna i ditt liv som förtjänar att bli bortskämd så rekommenderar vi att du funderar på vår Ekologiska Handkit. Det innehåller vår hyllade handkräm, den härliga handtvålen samt vår handsprit i två olika storlekar!
 • Köp återfuktande kroppsvård inför vinter - På vintern blir ens hud ofta torr och den kräver extra vård och näring. Så, unna din favoritkvinna lite återfuktande kroppsvård den här julen och kika på vårt härliga kit med en Ekologisk Kroppstvål och Lotion.

Julklapp som passar alla

Julklapp under 200 kr

 • Kyssbara läppar för alla - Vem vill inte ha mjuka, fina och kyssbara läppar? Vårt 3-pack Ekologiskt Läppbalsam är en utmärkt julklapp till honom eller henne - till vem som helst!

Julklapp under 500 kr

 • En gåva som alla kan ha nytta av - En enkel julklapp som passar alla i ditt liv är såklart ett Under Your Skin Presentkort. Vårt presentkort kommer har flera olika värden: från 200 kr till 3000 kr, så du får välja det som bäst funkar för dig. Ett presentkort som julklapp är alltid en bra idé eftersom mottagaren kan välja vilka produkter som helst från sortimentet. 
 • Återfuktande handvård som passar alla - Fundera på vårt lilla handkit med en ekologisk Handtvål och Handkräm som passar alla oavsett vem du köper till. Dessa produkter håller händerna rena och mjuka och ger dem all den näringen som krävs.
 • Kroppsvård för män och kvinnor - En enkel men fin julklapp för alla är vår återfuktande Ekologiska Kroppstvål som doftar milt av citrus. Alla kan använda den i sin duschrutin och njuta av en högkvalitativ, näringsrik tvål. För att ta kroppsvården till nästa nivå kan du även kika på vårt lilla kit med Kroppstvål och Kroppslotion

Julklapp under 1000 kr

under your skin handdukar är julklappar som passar alla

 • Lyxig badrum känsla - en av våra senaste nyheter funkar som en härlig julklapp till en nära vän eller en familjemedlem. Det handlar om våra tjocka, lyxiga jacquardhanddukar med en stor absorberingsförmåga. De kommer i två fina färger - Handduk i Shell och Handduk i Snow White. Dessa högkvalitativa handdukar skapar en riktig spakänsla i ens eget badrum och gör en varm dusch eller ett långt bad ännu mer njutbart.

Vad köper du den här julen?

Om du letar efter en julklapp online då är valmöjligheterna oändliga. I vår shop kan du hitta grymma hud- och hårvårdsprodukter som dina nära och kära kommer att förälska sig i! Vi erbjuder även accessoarer såsom hållbara presentpåsar, lyxiga handdukar och hårsnoddar. Så, missa inte chansen att handla våra hyllade produkter inför jul och hitta julklappar som passar alla! Vad väljer du från vårt sortiment?
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar