Repair your hair with Intense Moisture Treatment

Reparera ditt hår med Intense Moisture Treatment

Upplever du torrt, skadat hår och har dessutom problem med kliande, irriterad hårbotten och mjäll?

Då kommer vår Intense Moisture Treatment hjälpa dig!

Att använda en "treatment" eller hårinpackning är ett ypperligt sätt att ge ditt hår lite extra kärlek och omtanke - speciellt under årstider då håret utstår extra påverkan från miljö och väder.

Hur använder man sig av en hårinpackning? Att använda sig av en hårmask i duschen kommer ge ditt hår extra glans, återfuktning och bidra till att reparera skadade, torra hårstrån så att ditt hår kan fortsätta växa utan att upplevas torrt eller slitet.

En hårinpackning använder du bäst i duschen - efter schamponering. Applicera generöst med produkt och kamma genom håret - från hårbotten till topparna, låt inpackningen sitta i 5-10 minuter innan du sköljer av den.
Under Your Skins Intense Moisture Treatment reparerar, stärker och återfuktar ditt hår från djupet. Inpackningen innehåller även den kraftfulla ingrediensen Glucaveen som kommer från havre och bidrar till att reparera skadade hårstrån och stärker även upp torrt hår. Tester visar också på att Glucaveen även reducerar mjäll, kliande och irriterad hårbotten med så mycket som 25% redan efter 72 timmar.

Inpackningen innehåller även ricinolja och solrosolja som ger lyster, glans och stärker ditt hår. Vi lovar att denna treatment inte kommer svika ditt hår!

Du kan läsa mer om vårt Hair Treatment kit här.

Tillbaka till blogg

2 kommentarer

Jag ville bara informera om att det står i texten att denna produkt kommer att ge håret extra “glas” istället för “glans” 🙂 vänliga hälsningar Sofia

Sofia

Vill bara berätta att jag köpt er boddy lotion och den är fantastisk!!

Anna lindh

Lämna en kommentar