The Hair Detox

Hår Detox

Har du märkt att det kan ta ett tag att vänja sig vid en hårrutin med endast naturliga produkter? Och känns ditt hår fett efter bara en dag? Då är en naturlig hårdetox lösningen.

Det tar ett tag för håret att vänja sig vid naturliga ingredienser, och detta beror på att din hårbotten kan vara uttorkad av starka tensider. Ingredienser som SLS och SLES är mycket starka tensider, vilket gör att din hårbotten producerar mer och mer sebum (kroppens egen fukt) - och du vill tvätta det igen.

Produkter utan starka tensider hjälper till att återfukta din hårbotten på ett hälsosamt sätt och bara tvättar bort överskottet från stylingprodukter och smuts. I början kan det kännas som att ditt hår blir fetare med kortare intervall - försök hålla ut i cirka två veckor och du kommer märka att ditt hår snart håller sig rent längre. Detta innebär att din hårbotten har återställt sitt naturliga pH.

Under Your Skin Schampoo & Balsam är formulerade med noggrant utvalda naturliga och ekologiska ingredienser, med precis rätt pH-värde och fuktighetsnivå för att hålla ditt hår och din hårbotten frisk och stark. Utan SLS, SLES, kiseldioxid, parabener, konstgjorda färger.

Tillbaka till blogg

1 kommentar

Så bra produkter! Mitt hår har blivit helt magiskt efter att jag gjort detta, det tog ungefär 3 veckor sen märke jag skillnad!

Josefine

Lämna en kommentar