under your skin babyprodukter

Under Your Skin Nyhet - Ekologiska Babyprodukter!

Bra nyheter! Under Your Skin lanserar sin första hudvård för barn! Äntligen har vi lanserat produkter som är framtagna för din bebis. Din bebis förtjänar endast de bästa produkterna, så vi ville göra hudvårdsprodukter som är helt säkra och vårdande för barn. I denna artikel ska vi presentera våra ekologiska Babyprodukter, berätta mer om serien, produkterna och innehållet. Så, fortsätt att läsa om du vill ta reda på dessa härliga produkter som är speciellt framtagna för barnens känsliga hud!

Vad innehåller Under Your Skins Baby serie?

Först och främst vill vi presentera alla produkter som du kan hitta i vår senaste Baby serie - vi har tillverkat tre helt underbara produkter för ditt barn som kommer att vårda och lugna den känsliga huden. Alla produkter är 100% certifierad ekologiska och naturliga.

Näringsrik ekologisk Babyolja

Huden på bebisar är ofta torr och därför behöver man undvika starka kemikalier och ingredienser som kan irritera den känsliga huden. Dessutom är huden hos nyfödda barn tunnare än hos vuxna och därmed känsligare. Just därför valde vi att ta fram en härlig och näringsrik Babyolja.

under your skin babyolja

Babyoljan kan använda i badet, till babymassage eller som återfuktning efter badet. Oljan innehåller ljuvliga ingredienser som är fuktgivande, lugnande och skyddande för bebishuden. Den hjälper dig hålla babyns hud mjuk och len. 

Vårdande ekologisk Babykräm

Som du troligen redan vet, är en vårdande hudkräm något som är bra att ha hemma när man har små barn. Därför skapade vi denna härliga babykräm som är näringsrik, 100% ekologisk och naturlig.

under your skin baby cream

Under Your Skins Babykräm är lugnande, återfuktande och den är skapad för att passa den mest känsliga huden samt ge näring. Även om denna kräm är en del av vår ekologiska hudvård till baby och barn, fungerar den också till den känsliga vuxna huden. 

Mild ekologisk Babywash

För att hålla huden hos bebisar i fin form behöver man noggrant välja produkter som är milda och hudvänliga. Det gäller inte bara krämer och oljor utan även rengöring.

under your skin babywash

Många vanliga kroppstvålar innehåller starka ingredienser som kan torka ut eller irritera huden. Därför har vi valt att skapa en Babywash med ekologiska och milda ingredienser som rengör huden på ett snällt sätt utan att ta bort hudens egna fetter och oljor. Den innehåller lugnande och näringsrika ingredienser och den ger huden all fukt som den behöver.  

Nyckelingredienser i produkterna

En av de viktigaste sakerna för oss är att vi använder oss av ingredienser som är säkra, milda och naturliga. Men dessutom är det ju viktigt att de verkligen har ett syfte och att de ger bra resultat. Nu vill vi berätta lite mer om nyckelingredienserna som ligger i våra Babyprodukter.

Alla ingredienser i produkterna är noga utvalda med tanke på barnens känsliga hud som förtjänar det allra bästa av hudvård. 

  • Mandelolja 
  • Solrosolja
  • Arganolja
  • Olivolja
  • Aloe vera extrakt 

Dessa milda och naturliga ingredienser är till för att passa barnens känsliga hud. De har en återfuktande, lugnande och vårdande effekt på huden. De skyddar och ger näring till huden.

Förutom att de innehåller naturens mest näringsgivande och vårdande ingredienser är vår ekologiska hudvård för bebisar helt fri från artificiella färger, parfym, silikoner, parabener, mineral oljor och andra kemikalier som inte hör hemma på barnens hud. 

Varför har vi skapat Babyprodukter?

När vi grundade Under Your Skin ville vi ta fram produkter som är hud- och hårvänliga tack vare milda, rena och ekologiska ingredienser som inte orsakar irritation eller torkar ut din hud. 

Vår huvudtanke har alltid varit att det som man sätter på huden och smörjer in kommer till slut att hamna under huden. Och det gäller inte bara vuxna, utan också våra yngsta älsklingar. Därför kom vi på idén om att ta fram produkter som är säkra och snälla för barn. 

Som föräldrar vill vi alltid ge det allra bästa till våra barn, och det gäller till och med hudvård. Vi ville ge er en möjlighet att vårda barnens hud med hudvänliga produkter som verkligen är snälla, milda och fria från alla tveksamma kemikalier (och dessutom tillverkade här i Sverige!). Vi är besatta av dessa produkter och överlyckliga för att vi äntligen kan dela dem med er! Så, om du letar efter ekologisk hudvård för bebisar är du på rätt plats. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar