Sensitive Scalp Care

Välkommen till en ny era av hårvård mot mjäll: Sensitive Kit

Det är alltid spännande när vi på Under Your Skin får presentera något nytt för er. Idag är ingen undantag, för vi har något alldeles speciellt att avslöja: vårt senaste tillskott i vårt sortiment – Sensitive Kit.

Varför Sensitive Kit är en Game Changer

Sensitive Scalp Kit

Vår hårbotten är som en spegel av vår livsstil. Stress, föroreningar och till och med de produkter vi använder kan skapa obalans. Kliande, torr hårbotten, mjäll – visst låter det bekant? Och hur ofta har vi inte sträckt oss efter de där starka, kemiska produkterna för att få en snabb lösning? Men här kommer en vändpunkt. Med Sensitive Kit tar vi ett krafttag mot den hårvård som idag marknadsförs mot mjäll ofta full med SLS och andra för oss rätt dåliga kemikalier. Istället välkomnar vi en mildare, mer naturlig ansats i vår nya serie.

Vad gör Sensitive Kit annorlunda?

Sensitive Scalp Kit Product Image

Det är enkelt. Vi har lyssnat på er, vår Under Your Skin-familj, och förstått behovet av en skonsam lösning. Sensitive Kit kombinerar de renaste ingredienserna med vetenskap för att skapa en harmoni i hårbotten som du aldrig upplevt tidigare.

  • Rosebay: Inte bara en vacker växt, utan också en superingrediens som balanserar hårbotten och lugnar irriterad skalp.
  • Havreextrakt: Naturens egen antiinflammatoriska kraftkälla. Perfekt för att lugna och vårda hårbotten.
  • Pinkberry: Ett underverk från naturen som snabbt lindrar rodnad och irritation.

Och det bästa? Dessa produkter är dermatologiskt testade och säkra för känslig hud.

Hur använder du Sensitive Kit?

Sensitive Scalp Serum

Att använda Sensitive Kit är en enkel process som kan göra underverk för din hårbotten och ditt hår. Här är en detaljerad guide:

  • Schampo: Börja med att använda schampot. Applicera en lagom mängd i vått hår och massera försiktigt in i hårbotten. Skölj noggrant. Detta steg hjälper till att rengöra hårbotten och förbereda den för nästa steg.
  • Balsam: Efter schamponering, applicera balsamet, främst på längderna av ditt hår. Låt det verka i några minuter för att ge näring och återfuktning, och skölj sedan ur det.
  • Serum: Serumet är hjärtat i detta kit. Använd det på torr eller fuktig hårbotten. Applicera en liten mängd direkt på hårbotten med hjälp av applikatorn. Massera försiktigt in serumet med fingertopparna. Det behöver inte sköljas ur. För bästa resultat, använd serumet två gånger om dagen när du upplever symptom som klåda och mjäll. När din hårbotten förbättras, kan du använda serumet förebyggande, en gång om dagen eller varannan dag.

Vem bör undvika Sensitive Kit?

Även om Sensitive Kit är utformat för att vara skonsamt och lämpligt för de flesta hår- och hårbottentyper, finns det några undantag:

  • Allergier: Personer med kända allergier mot någon av ingredienserna bör undvika produkten.
  • Extremt oljigt hår: Personer med extremt oljigt hår kan finna att produkten inte passar deras hårtyp.
  • Vissa hårbehandlingar: Om du nyligen har genomgått aggressiva hårbehandlingar som permanent eller blekning, rådgör med vår frisör via supporten eller din dermatolog innan du använder dessa produkter.

Bortom produkten: Vår filosofi

Lovisa Hahn UYS Founder

På Under Your Skin handlar det inte bara om att sälja produkter. Det handlar om att skapa en hållbar och hälsosam livsstil. Vi är stolta över att våra produkter är fria från tveksamma kemikalier som zink-pyrithione och tveksamma SLSes – ingredienser som har orsakat en stor debatt inom skönhetsindustrin. Att välja Sensitive Kit är mer än bara ett val av hårvårdsprodukt. Det är ett ställningstagande för en hälsosammare, mer medveten livsstil. Vi på Under Your Skin är här för att stödja er på den resan. Tack för att ni fortsätter att vara en del av vår resa, och vi ser fram emot att höra era tankar och erfarenheter med Sensitive Kit.
 

Med kärlek,
Lovisa Hahn

Tillbaka till blogg

7 kommentarer

Har också försökt komma vidare i er annons angående gratis-kitet för mjöllbenäget hår. Men kommer precis som alla andra bara till er försäljnings-sida med produkter som går att köpa…..
Klingar ju rätt skapligt om falsk marknadsföring här, iom att ni hänvisar till något som inte ens existerar, enbart för att dra folk till er plattform för försäljning…..
Rätt ruttet av er måste jag säga.
& trist när man faktiskt vill testa kitet innan man köper på sig produkter man inte vet ett dugg om. Så ruttet av er…., plain and simple, ruttet….

Malin Berggren

Klickade på annonsen om ett prov men Finns ingen länk!

Christina Lagerroth

Under samma som ovan kommentarer.. Fått upp reklam att få testa produkterna på instagram flera gånger och, det står följ länken men kommer bara till sidan med att köpa den.vart hittar man formuläret?

Amanda

Såg er tävling på instagram men hittar inte dit. Hur gör man?
Vänlig hälsning
Maria

Maria uusimäki

Vill gärna prova

Chamoun habib Hanan

Lämna en kommentar