Mamma & Dotter Duon

Hej!
Jag heter Lovisa Hahn och tillsammans med min mamma Christina har jag grundat Under Your Skin med intentionen att revolutionera hår- och hudvård.

Under Your Skin är mer än bara ett varumärke. Det är en vision som jag och mamma har jobbat hårt och länge med, för att skapa naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter av hög kvalitet som även är miljövänliga. Vi tror på att det vi sätter på vår hud, hamnar till slut under den och därför är ingredienserna i din hudvård lika viktigt som det vi stoppar i oss. Du blir vad du smörjer - helt enkelt!

Vi driver Under Your Skin med planeten och människans hälsa i största fokus, därför är alla våra produkter naturliga, veganska, ekologiska och tillverkade i Sverige utan tveksamma kemikalier.

Hur Idén bakom Under Your Skin kom till

I 20-årsåldern drabbades jag av hormonell obalans. Läkare rekommenderade östrogentillskott, men min oro över de potentiella biverkningarna ledde mig till att utforska alternativa behandlingar med hopp om att kunna ta hand om min kropp naturligt.

Tillsammans med mamma som var passionerad för ayurveda upptäckte jag ett holistisk retreat i Himalaya som fokuserar på ayurveda och kinesisk medicin. Med stor nyfikenhet åkte jag på ett 3-veckors retreat som var fyllt med oljebehandlingar, daglig akupunktur och andra ayurvediska behandlingar. Otroligt nog så återgick mina hormoner till normala nivåer under tiden jag var där, och en beundran för en medveten livsstil föddes.

Tillbaka i Sverige började jag granska mina skönhetsprodukter. Tidigare hade jag varit mer fokuserad på resultatet produkterna gav än vad de faktiskt innehöll. I den insikten upptäckte jag att de skönhetsprodukter som jag använde dagligen innehöll, trots EU-regleringar, en oroväckande mängd tveksamma kemikalier.

Jag började undersöka kemikalier som vi stöter på till vardags. Alltifrån det som finns i mat, kläder till det som finns i hudvård. När jag tog reda på vad som fanns inuti produkterna blev jag chockad… Hur hade jag ingen aning om att vi får i oss så många kemikalier genom våra vardagliga produkter? Med viljan att sprida medvetenhet om dessa tveksamma kemikalier och bryta status quo inom hudvård så började idén Under Your Skin ta form.

Jag delade denna vision med min mamma och efter omfattande forskning, arbete och många framsteg lanserades Under Your Skin år 2018.

Det du applicerar på huden, hamnar till slut under den.

Därför är våra produkter naturliga, veganska och ekologiska.

Vi är övertygade om att det som berör vår hud är lika viktigt som den näring vi ger våra kroppar. Idag utsätter kvinnor sin kropp för genomsnittligen 168 unika kemikalier dagligen genom hygienprodukter. Vi vet att det krävs mycket kunskap för att förstå alla dessa ingredienser och att det krävs ännu mer tid för att undersöka vad de innehåller och faktiskt gör med kroppen. I vår tro att det vi sätter på vår hud, hamnar tillslut under huden så engagerar vi oss i att få bort tveksamma kemikalier samtidigt som vi ser till att högkvalitativa produkter utan farliga ämnen finns tillgängliga för dig.

Vårt starka engagemang och vision har inspirerat oss till att skapa produkter med naturliga ingredienser för att varsamt men effekt skydda, rena och ge näring till din hud. Våra detox kit är kända för att återställa naturlig skönhet till olika hud- och hårtyper vilket gör att våra kunder kan njuta av hälsosamma rutiner dagligen.

Medveten hudvård för alla

Genom att välja transparenta och veganska skönhetsprodukter så bidrar du till en bättre hälsa och en mer välmående planet. Vårt miljöavtryck minimeras ständigt genom innovativa och klimatsmarta förpackningar och ingredienser - med målet att bli helt klimatneutrala.

Producerade i Sverige upprätthåller våra produkter en cirkulär och lokal produktion. Från att undvika konserveringsmedel till att använda BPA-fri och helt återvunnet PET för våra flaskor.

Det gör vi i strävan efter en välmående planet - vi vill ta hand om jorden såsom den tar hand om oss.

En global gemenskap

Vårt varumärkes etos sträcker sig bortom hudvårdsprodukter. Vi bygger ett community av individer som värderar medvetenhet och naturliga hudvårdsprodukter. Ett community som inte bara önskar förändring inom hudvården men som aktivt vill bidra till den. Vårt kundcentrerade tillvägagångssätt har genererat över 2500 positiva recensioner.

Skapade med kärlek och omsorg i Sverige, når våra produkter ut till en global gemenskap med en gemensam tro på naturlig hudvård.

Nå ut till oss

Vi ser fram emot att engagera oss i dina frågor, idéer och förslag. Kontakta oss för ett samtal eller ännu bättre, besök vårt showroom i Stockholm. Vi ser fram emot att träffa dig och höra din historia.

För en hälsosammare och medveten livsstil,
Lovisa & Christina