Reviews

Based on 4061 reviews
69%
(2797)
13%
(523)
13%
(544)
3%
(117)
2%
(80)
E
Hair Growth Kit
E.E. (Kiruna, SE)
Funkar !!

Använt Growt Serien i två månader. Klådan från hårbotten är borta och jag märker skillnad. Beställde ett till Schampo ! Rekommenderas :)

C
Detox Kit for hair
C. (Ystad, SE)
8 veckor och fortfarande fett dagen efter tvätt

Har använt schampot och balsamet i över åtta veckor men håret blir fortfarande fettigt snabbt efteråt. Ibland redan dagen efter trots att jag inte tränat. Hur lång tid ska det ta innan resultatet kommer? Reagerar också på att det varit kampanjpris (645:-) sedan i vintras, får man göra så? I övrigt gillar jag produkterna i konsistens och doft.

S
Detox Kit for hair
Sofia Björnsdotter (Ankarsrum, SE)
Så nöjd!

Jag beställde schampot och balsamet i november och använt det tills det tog slut nu i maj. Jag har långt hår och endast tvättat med detta. Så drygt och bra. Var tveksam först men är såld nu. Mitt hår har aldrig varit finare.

A
Hair Growth Kit
Annett H (Helsingborg, SE)
Nytt hår i flikar

Köpte hair growth kit (schampo, balsam och serum) utan någon större förhoppning om att det skulle funka. Men med rabattkod ville jag ändå testa. Är i klimakteriet och har tappat så mycket hår och har även fått flikar. Har mest använt serumet i flikarna, bara ibland i resten av hårbotten. Schampo och balsam är jag lite skeptisk till. Svåra att jobba in i håret och håret känns torrt efteråt. Men flikarna har börjat minska och det är jag supernöjd med! Så här ser det ut efter bara 5 veckor. :)

S
Detox Kit for hair
Sofia Af wetterstedt (Stockholm, SE)
Trasiga flaskor

Hej,

Skulle precis hämta ut mitt paket men flaskorna hade läckt ut.

Hoppas på att få nya.

C
Hair Growth Kit
Carolina Nilsson
Har aldrig haft så långt och friskt hår

Resultat direkt!håret växer och blir glansigt och livfullt igen

J
Intense Moisture Treatment 150 ml
Jennie (Huskvarna, SE)
Bra produkt

Jag har ett vågigt hår som är torrt, tunt och fina hårstrån. Jag har mycket svårt att hitta produkter som ger tillräckligt med fukt till håret, men nu har jag hittat den! Håret känns återfuktat, det har fått mer stadga. Produkten luktar behagligt och är lätt att applicera. Det enda minuset är att man enligt instruktioner ska skölja med kallt vatten - brrr!!

Toppen , men större flaskor önskas

Gillar detta, särskilt eftersom det är det enda parfymfria schampot och balsamet ni har.
Men önskar större flaskor eftersom vi är flera i familjen som använder samma produkter.
Skulle vara bättre både för miljön och plånboken.

J
Peeling Mask 50 ml
J.J. (Stockholm, SE)
Doften, konsistensen allt är så bra!

Jag har hunnit testa peeling masken två gånger nu och den är helt magiskt 😍 Doften, konsistensen allt är så bra!

H
Lash & Brow Growth Serum - 12 ml
Hanna Schnackenburg (Stockholm, SE)
Resultat långt över förväntan!

Var till en början skeptisk då jag tidigare använt andra lash&brow serum men utan att se resultat.

Använde denna 1ggr/dag och redan efter en månad så började jag märka skillnad. Sen färgade jag ögonfransarna för att se totala effekten (det är ju oftast en ganska lång bit på ögonfransen som är ljus). Numer använder jag sällan mascara då det räcker med att färga och böja fransarna. Har även märkt att dom glesa partierna i ögonbrynen fyllts ut så behöver inte heller använda ögonbrynspenna längre.

Jag har fått otroligt resultat av denna och rekommenderar alla att testa! Betydlig mycket billigare än andra produkter i segmentet också.

Detox Schampoo & Balsam

Har använt denna kur i snart 2 veckor! Jag märker redan skillnad! Behöver inte tvätta mitt hår lila ofta och känner mig fräschare i huvudet dubbel så längre än innan!!

Hair Growth Kit

Efter att ha läst recensioner om att serumet inte gör håret fett och att produkterna ger resultat såg jag verkligen fram emot att prova dessa produkter, men känner mig lite besviken. Schampot och balsamet känns bra och ger en fräsch känsla till håret. Däremot så gör serumet att mitt hår blir fett på en gång och därför har jag inte kunnat använda det varje dag som enligt instruktion, utan endast 1-2 ggr per vecka dagen innan jag ska tvätta håret.

N
Body Treatment Kit
Nina H (Sundsvall, SE)
Body Kit

Hundra procent bästa produkterna🤎🌿

A
Hair Growth Kit
Ana Strehaljuk (Stockholm, SE)
Hair Growth Kit

Jag har använt Hair Growth Kitet sedan maj 2023 hade precis bestämt mig för att kapa av mitt långa hår till en riktigt kort page 💇🏻‍♀️.

Mitt hår har alltid varit tjockt och fylligt men har upplevts ganska livlöst och matt. Mitt hår har för det första vuxit som ogräs (trots att jag har klippt mig emellan), nu har mitt hår glans och är fullt av liv och jag får så mycket komplimanger för mitt fina hår.

Första bilden med kort hår är från förra sommaren 2023 och den andra bilden med keps och långt hår är från påsklovet 2024 när vi gick ett bakslag med snöfall igen.

Rekommenderas varmt ☀️ både till alla här men också till alla kollegor, familj och vänner som nu också har blivit användare av Under Your Skin Produkter 🫶🏼

D
Activating Hair Serum - 3 pack
Daniela (Stockholm, SE)
Bästa hårprodukterna

Aldrig har min hårbotten mått så bra!! Jag har så länge jag kan minnas haft kli och sår samt fjällande hårbotten, använder nu både serum, schampo och balsam ifrån UYS och både håret och hårbotten mår jättebra!

M
Detox Kit for hair
Melinda Sahindal (Stockholm, SE)
Detox

Absolut älskar denna produkt!

E
Detox Kit for hair
Emilia Holm (Skellefteå, SE)
Hair Detox Shampoo & Balsam

Förut kliade mitt hårbotten efter varje tvätt. Mitt hår blev också snabbt smutsigt.

Nu när jag har använt detox shampot över en månad ser mitt hår mycket renare ut och det kliar inte lika mycket. Doften på detox shampot är också underbar!

Inte klockrent när man har torr hårbotten men hår som snabbt blir fett

Upplever schampot som betydligt snällare mot både mitt hår och min hårbotten än detox-serien och i kombination med balsamet och serumet håller det min hårbotten fri från torra flagor vilket jag är mycket tacksam för. Har letat länge efter produkter som kan åstadkomma detta samtidigt som håret känns rent efter tvätt. Tyvärr har jag tunt hår som snabbt blir fett kring skalpen och att ha balsam/inpackning i hårbotten snabbar på detta ytterligare så att håret ser fett ut mindre än ett dygn efter tvätt. Frampå tänker jag testa att ha balsam bara i topparna och endast ha serumet i hårbotten. Hoppas på att det kan funka för mig för jag gillar schampot ! Framförallt att det är doftfritt.

C
Detox Kit for hair
Caroline Backe (Vetlanda, SE)
Älskar

Fantastiskt, inte som nåt annat jag testat tidigare. Schampot rengör på djupet och balsamet återfuktar på samma sätt, man känner verkligen hur det sugs upp av håret. Tvättar två ggr i veckan.

Luktar exakt som Biotherms lotion Lait corporel, vilket jag älskar! Om det är möjligt får ni gärna göra en parfym med den doften, hade vart dröm 😍

L
Lash & Brow Growth Serum - 12 ml
Linda Jonsson (Stockholm, SE)
Förpackningen

Det är dumt att man inte ser på förpackningen vilken behållare som är borste/pensel. Jag har ännu inte märkt något resultat av serumet så det är svårt att utvärdera det. Tycker dock att det svider lite i ögat vid användning.

Hej Linda!

Tack så mycket för din feedback. Vi beklagar att förpackningen inte tydligt markerar vilken behållare som är avsedd för ögonbryn och vilken för ögonfransar. Vi tar din kommentar på allvar och kommer att överväga hur vi kan förbättra förpackningsdesignen för att göra det mer användarvänligt. För att underlätta användingen kan det vara bra att komma ihåg att behållaren med mascara-borsten har Under Your Skin logon på sig!

När det gäller resultatet tar det ca 4-8 veckor av aktiv användning innan man kan märka en skillnad!

Om du upplever att det svider vid användningen skulle vi rekommendera dig testa att applicera mindre mängd så att serumet inte rinner ut i ögonen. :)

B
Detox Face Kit Pro
Beata (Örebro, SE)
Hud och hårvård

Jag blev glatt överraskad över era produkter. Man känner verkligen skillnad. Men jag är lite fundersam över ansiktstvätten. Jag känner att jag inte riktigt blir ren som man kan känna med andra ansiktstvättar. Över allt så älskar jag era produkter och kommer fortsätta med både hud och hår. Håller tummarna för att ni gör en ansiktstvätt som inte är skum.

M
Hair Growth Kit
Maryam (Stockholm, SE)
Hair growth kit

Jag har använt detta schampo i ungefär en månad och jag känner att mitt hår blir fylligare och känns friskare men jag tappar fortfarande hår och tycker även att mitt hår blir oljigt lika snabbt (mitt hår är sedan innan oljig) men jag har nu beställt hem en scalp borste för att testa tvätta håret med den och se ifall det blir någon skillnad. Detta har även gjort att jag har kombinerat ett annat schampo med dessa och det kanske även har påverkat resultatet!

I
Natural Glow Face Oil
Ingela Olin (Stockholm, SE)
Bästa Ansiktsoljan

Jag köpte denna Natural Glow Face Oil och tänke att den kanske var lite ”för” oljig men jag är så positivt överraskad. Den går in i huden så bra, den har underlättat mina torrfläckar i ansiktet. Jag älskar denna och använder den både morgon och kväll! En väl investerin ❤️

J
Hair Growth Kit
Jill Pettersson
Tveksam

Jag har använt Hair growth kit och tycker tyvärr att mitt hår har blivit jättetorrt! Jag har självlockigt hår och vet inte om det påverkar. Jag kommer fortsätta att prova då jag var jättenöjd med Detoxprodukterna. Tycker att jag känner en liten skillnad med serumet och kommer som sagt fortsätta för att se om det blir någon mer skillnad.

E
Detox Kit for hair
Esraa Sadaldin
Detoxkit

Jag är otroligt nöjd med produkterna! Ingredienserna är verkligen perfekta för mitt hår. Jag har märkt en fantastisk förändring sedan jag började använda dem. Mitt hår känns inte bara fräschare än någonsin tidigare, utan det är också otroligt väl återfuktat efter varje användning. En extra bonus är att jag har märkt att mitt hår även har blivit tjockare och jag har till och med börjat få bebishår! Jag har testat många olika produkter tidigare, men dessa har verkligen överträffat mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som letar efter hårvårdsprodukter som verkligen levererar resultat!