Reviews

Based on 3819 reviews
70%
(2658)
13%
(507)
13%
(504)
2%
(87)
2%
(63)
Tappar mindre hår

Tappar mindre hår, men fortfarande inte fått nya hårstrån, ska fortsätta använda det tills jag får resultat

M
Hair Growth Kit
Malin Göransson (Helsingborg, SE)
Använt 3-4 månader

Har nu använt detta kit enligt instruktioner i 3-4 månader men inte märkt skillnad ännu. Ska dock prova lite till. Bild efter användning.
Malin

A
Detox Face Kit
Agneta Öfverberg (Stockholm, SE)
Mina nya hudvårdsprodukter…

Har väldigt känslig hy och har testad många olika märken. Är så nöjd❣️

A
Detox Kit for hair
Abir (Gävle, SE)
Inte nöjd alls

Både jag och min son använder settet. Både jag och han har fått väldigt mycket klåda och mjäll efter användning av detta sett. Fick använda annat shampoo och balsam efter ca 1 månads användning av detox settet. Har skrivit flera gånger till under your skin utan att få svar.

Hej Abir,

Det är verkligen beklagligt att du och din son upplever klåda och mjäll efter att ha använt våra produkter. Vi beklagar djupt besväret!

Det är viktigt för oss att du och din son känner er bekväma och nöjda med våra produkter, och vi tar alla rapporter om oönskade biverkningar på stort allvar. Klåda och mjäll kan vara tecken på en allergisk reaktion eller en obalans i hårbotten som våra produkter kanske har orsakat. Vi har svarat dig för ca en månad sedan, skulle du kunna kolla om vårt svar råkade hamna i skräpposten?

M
Hair Growth Kit
Marah (Stockholm, SE)
Fantastisk

Jag gillar produkten😍😍

A
Hair Growth Kit
Amanda Thyberg (Gothenburg, SE)
Fantastiska produkter!!

Tusen tack för fantastiska produkter!! Mitt hår har fått tillbaka styrka och glans efter bara en månads användning av Hair Growth kit. Min hårfärg har fått så mycket mer liv ❤️ Med mina tidigare produkter tvättade jag håret ca var 10de dag utan att det blev fett. När jag bytte till era produkter så har jag fått börja tvätta ca 2 ggr per vecka för att det ska hålla sig fint men gissar att det tar längre än en månad för håret att vänja sig 😊
Ett stort plus för den fantastiska doften på schampo och balsam 😍

C
Detox Kit for hair
C.H. (Helsinki, FI)
Detox kit

Har använt detta i snart 1 mån. Jag hade inga problem att övergå till dessa produkter då jag redan under några års tid använt naturliga schampon så min tvätt rutin har inte förändrats. Ca.2 gånger per vecka tvättar jag håret. Jag är tjockt och mycket hår och behöver använda ca 3 pumps för att få produkten i hela håret. Balsamet är helt magiskt… har märkt att mitt hår mår bättre och är mer följsamt och glänser! Har tyvärr problme med kliande hårbotten. Vilket varken blivit bättre eller sämre så skall prova sensetive kit och se om detta skulle hjälpa. Valde detta märke då det är tillverkat i sverige och som svensk och flyttat till finland kändes det som ett självklart val. Leverans till finland går jätte smidigt och snabbt

K
Hair Growth Kit
Karolin Envia Khamo (Stockholm, SE)
Före och sen

Jag känner direkt att håret har växt där jag hade tappat som mest

C
Hair Growth Kit
Carro (Stockholm, SE)
Bäst för mitt hår.

Det bästa köpet jag gjort ever för mitt hår! Jag är så nöjd och tacksam! Jag har använt dessa endast 5 gånger och mitt hår mår toppen!

K
Hand Cream - Thistle & Yuzu
Kristina (Vårsta, SE)
Fina händer

Doftar ljuvligt, går in fort i huden, blir mjuk o len på en gång.

K
Hand Cream - Thistle & Yuzu
Kristina (Vårsta, SE)
Fina händer

Alltså vilken underbar handkräm. Går i fort kladdar inte o doftar ljuvligt.

A
Detox Kit for hair
Anonym (Motala, SE)

Jag är nöjd med produkten. Tvättade tidigare håret varje dag men kan efter bara en månads användande tvätta 2gånger veckan.

J
Detox Kit for hair
Jennie (Jönköping, SE)
Utförlig recension- ris och ros

Testat produkterna i snart 2 månader. Tidigare använt sulfatfritt (hävdades iallafall) men inte ekologiskt framställt.
Problem innan start: extremt (!) fet hårbotten samt klåda.
Resultat hittills: Första intryck: håret känns rent vid tvätt och balsamet är otroligt, jag trodde håret skulle vara som shinto efteråt men det blev jätte mjukt. fräsch lukt och håret blev verkligen glansigt, mjukt och ännu mer glansigt! Nästan för mjukt och fint då jag vill ha lite strävhet i håret (för känsla av volym, nu kan det kännas lite platt) men det är ändå värt det för det känns så friskt och naturligt nu. Något jag reagerat på är att när schampots lukt försvunnit efter en dag så luktar mitt hår mer… ja, MER HÅR än tidigare. Det luktar inte äckligt men… lite mer än det gjort innan vilket känns ovant men troligen ett tecken på att jag inte vet hur ett naturligt hår utan tillsatser beter sig :)

första 4/5 veckorna blev klådan successivt värre samt hårbotten började flaga så jag fick lite panik. Men sedan vände det och all klåda är äntligen borta! Viss flagning kvarstår men inte så farligt. Min feta hårbotten är tyvärr kvar och är fett ner till halva hårlängden redan dag två. Dock misstänker jag att det kan vara hormonellt kopplat till amning så jag kommer ge schampot en chans tills amningen är avslutad. Blir det inte bättre då får jag tyvärr överge produkten. Jag hoppas det ska bli bättre då jag verkligen uppskattar övrigt med produkten. (Försökt fånga all lyster i håret på bild :) )

E
Hair Growth Kit
Emma Norén (Stockholm, SE)

Hair Growth Kit har verkligen räddat mitt hår. Har alltid haft långt och tjockt hår men sen jag blev sjuk har jag tappat jättemycket hår och fick även klippa av det. Sen dess har testat alla möjliga tillskott och hårprodukter men inget har funkat, sen gav jag Hair Growth Kit en chans och har använt det sen mars 2023 och märker en otroligt skillnad!

J
Sensitive Scalp Treatment - Anti Dandruff
Jessica Karlsson (Hägersten, SE)
Fruktansvärd klåda

En vecka in i kuren har jag värre flagande och kliande hårbotten än jag någonsin haft. Håret är fett och har har tvättat det tre gånger, i stället för en gång / vecka som jag brukar. Jag såg verkligen fram emot detta men det är en besvikelse…

C
Detox Kit Pro
Carolina Möller (Malmo, SE)
Förstörda produkter

Det är andra gången som jag beställer produkter från er och båda gångerna leveras produkterna sönderslagna med spruckna flaskor. Inga skador på själva paketet utan på produkterna vilket innebär att dom förstörs vid packningen. Så tråkigt! Därför vågar jag inte köpa fler produkter från er.

Hej Carolina,

Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Vi ber om ursäkt för besväret som de skadade produkterna du mottagit har orsakat. Vi strävar efter att säkerställa att alla våra produkter packas noggrant och levereras i perfekt skick. Vi skulle vilja rätta till denna situation och erbjuda dig en ersättning eller återbetalning för de skadade varorna. Vänligen kontakta vårt kundtjänstteam med dina orderuppgifter så att vi kan hjälpa dig vidare. Vi värdesätter din feedback och hoppas på möjligheten att återvinna ditt förtroende!

K
Hair Growth Kit
Karin Svantesson (Halmstad, SE)
Efter en månad ser lite förändringar

För ca 40 dagar sedan började jag med kuren. Håret känns mer fräscht samt att jag inte behöver tvätta håret mer än 1-2 ggr i veckan (tränar 4 dagar i veckan). Tycker att jag fått lite mera längre baby hår samt att det börjat växa lite baby hår. Som sagt tror jag man behöver ge det tid. Därför köpte jag en till kur. Alla tre produkter har inte tagit slut än efter 40 dagar.

A
Detox Kit for hair
Anncharlott Forsström (Norsborg, SE)

Det bästa som finns för mitt hår.

A
Detox Kit for hair
Agnes Jansson (Västerås, SE)
Trasiga flaskor

Båda flaskorna var trasiga och hade läckt när jag fick paketet, gått en månad och inte fått svar från kundtjänst om jag kan få nya produkter :(

Hej Agnes,

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för besväret! Har du kollat om vårt svar råkade hamna i skräpposten?

Du ska självklart få nya produkter! Vi har skickat ett nytt mejl till dig ifall det första hamnade i skräpposten, samt har vi skapat en ny order till dig. Önskar dig en trevlig dag!

A
Organic Body Lotion - Thistle/Yuzu 250 ml
AnnaSara Jarius (Falun, SE)
Keratosis pilaris

Jag har länge varit en trogen användare av detox-kitet och fick ett prov av denna lotion och WOW!! Har alltid haft problem med knottrig hud som gärna blir både torr och irriterad och där knottrorna blir mer irriterade om man skrubbar eller smörjer, men inte av denna! Mjuk och fin lotion som får jobbas in lite i torr hud men bara efter en vecka är huden mjukare, knottrorna synbart mindre och känns lenare. Kommer definitivt fortsätta med den!

M
Hair Growth Kit
Melita Ramic
Hair growth 💥

1 års användning. Bilderna talar för sig själva.. älskar produkterna!!

A
Natural Glow Face Oil
Amalnuura (Malmo, SE)
Uttorkning?

Jag köpte oljan då jag har använt hårprodukterna länge vilket jag är JÄTTENÖJD med!

Efter jag använde oljan på några dagar, dag o kväll känner jag mer torrhet, röd och killande kinder ( kindbenet). Finns det ämne som torkar ut huden eller?

Har ALDRIG upplevt torrhet i huden!!

Ögon torkar ut och tårarna rinner😭. Applicerar jag för nära ögonen? HJÄLP!

Jag tycker att oljan smälter in bra i huden annars.

Hej Amalnuura,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse med vår Natural Glow Face Oil. Vi är ledsna att höra att du upplever torrhet och irritation efter att ha använt den! Vår olja är gjord av naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden, men det är möjligt att du kan vara känslig mot någon av dem. Vi rekommenderar lapptester innan du använder den över hela ansiktet och undvik applicering för nära ögonen. Om torrheten kvarstår, vänligen kontakta vår kundtjänst på hello@underyourskin.se

K
Body Treatment Scrub 200 ml
Karin L (Lidingö, SE)
Bodyscrub

Hej Scruben är skön men känns väldigt oljig, går inte riktigt att skölja bort. Är det tänkt så? Vill egentligen inte behöva tvåla in hela kroppen efter scrub men känns som ett måste annars blir nattkläderna väldigt oljiga.
/Karin L

J
Sensitive Scalp Treatment - Anti Dandruff
Josefine Jansson (Stockholm, SE)
Snabbt resultat!

Resultat av testning av produkterna på samtliga i familjen.

Min man har torr hårbotten.
~ Han ger tummen upp 👍

Min dotter har också torr hårbotten och kliande.
~ Anna gillar detoxen bättre för hon gillar inte lukten på scalp treatment så tyvärr tummen ner enligt henne 👎

Jag har (hade) kliande hårbotten och framförallt fett hår. Jag har använt detox i över tre år så jag har redan blivit hjälpt av den serien men denna treatment har sett till att det aldrig kliar 🙏 så jag ger verkligen tummen upp 👍

Min son har länge haft mjäll som han skäms mycket över så det är nog den största faktorn att jag ville få testa för att se om jag kunde hjälpa honom. Arvid fyller 12 och springer igenom duschen för att det är ett nödvändigt ont 😆 jag har valt att dokumentera hans hår för det är ju det som är mest intressant om detta hjälper att motverka mjällig hårbotten. 

När jag tvättar hans hår så gör jag så här, masserar in schampot två gånger och sköljer nogrannt och avslutar med balsam som jag också masserar in och sköljer av noggrant. Handdukstorkar håret och går sedan igenom med fin kam och kammat igenom hela hans hårbotten, det lossnar mycket och hamnar i kammen, jag duttar i serumet och masserar, blåser sedan hans hår torrt. Resultatet är slående, hans hår ser så mycket fräschare ut efter allt det här jobbet 😍

Hej Josefine,

Tack för att du tog dig tid att lämna en så detaljerad och positiv recension av vår Sensitive Scalp Treatment kit! Vi är glada att höra att den har varit effektiv för hela familjen och gett snabba resultat för olika hårbottensproblem. Tack för att du delade din sons hårvårdsrutin, det är mycket hjälpsamt för andra att se processen och resultaten. Vi hoppas att vår produkt fortsätter att ge bra resultat för din familj. Tack för att du valde våra produkter!

Fantastiskt!

Otrolig service och nöjd med produkterna, har räddat mitt hår